Comunicat UNPR ianuarie 2016

OFICIAL: Comunicat UNPR

UNPR respinge categoric dezinformările privind plecarea din partid a unor membri.
Pentru a pune capăt încercărilor de dezinformare și intoxicare a opiniei publice, UNPR precizează public faptul că niciun membru de partid nu a plecat la altă formațiune politică și nicio organizație din țară nu se confruntă cu situații de acest gen. Dimpotrivă, UNPR este un partid robust, cu oameni strâns uniți în jurul acelorași obiective și principii.

Minciunile răspândite în presă nu fac altceva decât să demonstreze lipsa de soluții și disperarea celor care se proclamă a fi „beneficiari” ai prezumtivelor plecări din UNPR. De altfel, ar fi deopotrivă ilogic și contrar oricăror calcule raționale ca un membru UNPR să plece de la un partid parlamentar la alte formațiuni lipsite de perspective.

În concluzie, UNPR mizează pe toți membrii săi pentru simplul motiv că aceștia au venit în partid nu pentru beneficii, ci din convingerea că România are nevoie de un partid care să apere interesul național și să susțină securitatea și prosperitatea pentru români.

Așadar, oricâte minciuni ar fi aruncate pe piață, UNPR este a treia forță parlamentară, rămâne același partid serios, cu organizații solide, cu oameni devotați și cu principii clare.

Posted in Comunicate UNPR.